Zelf tegeltje maken?

Heb jij zelf iets bedacht wat niet door de beugel kan en wil je het vereeuwigen op een tegeltje? Kan natuurlijk! Hier in onze editor kun je je eigen tegeltje maken.

Cadeautip!

Zelf een tegeltje maken is al helemaal leuk als cadeautje! Verras je vrienden of hou ze voor de gek met een zelfgemaakt tegeltje!

Uitstekende Kwaliteit

Wij maken al onze tegeltjes zelf van hoogwaardig keramiek en duurzame inkt. Zo kunnen we de kwaliteit het beste garanderen. Is je tegeltje stuk gegaan in de post? Dan krijg je gratis een nieuwe!

Ook als je moeder “er is geen keus de sleutel moet in de neus” toch niet zo kan waarderen als je dacht kun je je tegeltje gewoon terugsturen. Geen gezeik.

Shop de leukste tegeltjes

Bij Stegels vinden we “oost west thuis best” gewoonweg te saai voor woorden, en al helemaal voor een tegeltje. “Geen gemekker pep is lekker” of “zolang er nog drank is heb ik geen drankprobleem” vinden wij veel leukere tegeltjes! Hoe gekker het tegeltje, hoe beter het tegeltje.

Daarom hebben wij nu een verzameling van 200+ originele tegeltjes met de gekste teksten. Zit vast wat moois voor je tussen.

Bij ons kun je een schitterend tegeltje al halen voor maar €11.95, en we bieden zelfs bijna gratis een houdertje of een haakje aan. Ik zeg doen.

Inspiratie nodig?

11.95

Alle Stegels

Braken is meemaken

11.95

Alle Stegels

1 bier is geen bier

11.95

Alle Stegels

Trots op je kots

11.95

Alle Stegels

Vaak ben je te bang

11.95
11.95

Alle Stegels

Heel Holland nakt

11.95
11.95